Tüm Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Sayın Hayati Yıldız ve beraberindeki şube yöneticileri, İYİ Parti Isparta İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, Isparta genelinde emeklilerin karşı karşıya kaldığı ekonomik ve sosyal sorunlar, emeklilerin 2026 yılı maaş artışına yönelik beklentileri ile istek ve talepleri detaylı şekilde dile getirildi. İl bazında emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntıları ve çözüm önerileri karşılıklı istişare edildi.
Ziyarette ayrıca, sivil toplum kuruluşları ile siyasi partiler arasındaki iş birliği ve istişare kültürünün önemi vurgulandı.
Tüm Emekliler Derneği Isparta Şubesi, ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı İYİ Parti Isparta İl Başkanı Sayın İbrahim Tekeli’ye, ilçe başkanına ve kadın kolları başkanına teşekkür etti.