Tüm Emekliler Derneği Isparta Şubesi, üyelerinin ekonomik koşullarda daha avantajlı hizmetlere erişebilmesi için indirim anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Roza Gayrimenkul firması ile yapılan görüşmeler sonucunda, dernek üyelerine özel konut kiralama, alım ve satış işlemlerinde %20 indirim sağlanması konusunda anlaşmaya varıldı.
Roza Gayrimenkul yetkilileri Azize Çetin ve Uğur Cici, sağlanan indirim kapsamında emeklilere daha erişilebilir ve avantajlı hizmet sunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Tüm Emekliler Derneği, üyelerin yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik anlamda destek olmak ve uygun fırsatlara erişimlerini artırmak amacıyla iş birliklerine devam edeceklerini belirtti.
Dernek yönetimi, tüm emeklileri sağlanan bu fırsatlardan yararlanmaya davet etti.