Isparta Tüm Emekliler Derneği, geçtiğimiz günlerde Başkan Hayati Yıldız’ın öncülüğünde moral ve eğlence dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
Tüm Emekliler Derneği Isparta Şubesi , geçtiğimiz günlerde Başkan Hayati Yıldız’ın öncülüğünde moral ve eğlence dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dernek binasında düzenlenen buluşmada, üyeler bağlama eşliğinde türküler söyleyerek keyifli vakit geçirdi.
Etkinliğe katılan emekliler, bu tür organizasyonların kendilerine hem moral hem de sosyal bir ortam sağladığını belirtti. Hayati Yıldız, emeklilerin hayatına renk katmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Bu tür etkinlikler hem dayanışmamızı güçlendiriyor hem de stres atmamıza olanak tanıyor. Üyelerimizin mutluluğu bizim için önemli” dedi.
Türkülerin coşkuyla söylendiği etkinlikte, emekliler gönüllerince eğlendi. Katılımcılar, etkinlik sonrasında memnuniyetlerini dile getirerek bu tür buluşmaların daha sık yapılmasını talep etti. Kaynak: www.demokrat32.com