Menü
TÜMEMEKDER CİZRE ŞUBESİ 1. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Tüm Emekliler Derneği (TÜMEMEKDER) Cizre Şubesi, 1. Olağan Genel Kurulunu 16 Eylül 2026 Çarşamba günü gerçekleştirerek yeni dönem yönetim ve denetim kurullarını belirledi.

Gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığını Tüm Emekliler Derneği Genel Başkanı Sayın Satılmış Çalışkan yaptı. Divan Başkan Yardımcılıklarını ise Genel Mali Sekreter Bekir Döner ve Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet Bülent Gözener üstlendi.

Genel kurulda yapılan seçimler sonucunda, Ali Erikli Şube başkanlığında Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Celal Can Oruç, Necat Uçkun, Nimet Çevik, Mehmet Sait Oktay, Denetim Kurulu Asil Üyeleri; Adnan Onursal, Nimet Kartal, Hasan Yörük Genel kurulun ardından bir teşekkür konuşması yapan TÜMEMEKDER Cizre Şube Başkanı Ali Erikli, genel kurula katılan tüm üyelere ve dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Erikli, yeni dönemde Cizre'de yaşayan emeklilerin sorunlarının çözümü, taleplerinin ilgili mercilere aktarılması ve emeklilere yönelik çalışmaların geliştirilmesi amacıyla büyük bir gayret ve özveriyle çalışacaklarını ifade etti.

 

TÜMEMEKDER CİZRE ŞUBESİ 1. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ