Menü
TÜM EMEKLİLER DERNEĞİNDEN BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL

Tüm Emekliler Derneği Şehitkamil Şube Başkanı Veysel Alagöz ve yönetim kurulu, yarışmalarda derece elde eden 12 karateci sporcuya çeşitli hediyeler takdim etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaş Kapalı Spor Salonu'nda eğitim gören milli takım antrenörü Ali Avcı'nın öğrencileri, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Gençler Türkiye Kyokushin Karate Şampiyonası'na 12 sporcuyla katılarak 14 madalya ile döndü.

ALAGÖZ'DEN ÇEŞİTLİ HEDİYELER

Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gençlik Spor Daire Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özdal'ın sporcuları tebrik etmesinin ardından, Tüm Emekliler Derneği Şehitkamil Şube Başkanı Veysel Alagöz ve yönetimi tarafından hazırlanan Şanlı Türk Bayrağı, Plaket ve üzerinde sporcu çocukların fotoğraflarının bulunduğu kupa bardaklar 12 öğrenciye hediye edildi.

Karate Branş Sorumlusu Milli Takım Antrenörü Ali Avcı Beye Türk Bayrağı ve Plaket Taktim edildi, Ali Avcı ''öğrencilerine verilen hediyelerden dolayı memnuniyetini dile getirerek Tüm Emekliler Derneği Şehitkamil Şube Başkanı Veysel Alagöz ve yönetimine  Gönülden teşekkür etti. Kaynak: https://yenihabergaziantep.com/

 

TÜM EMEKLİLER DERNEĞİNDEN BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL