Tüm Emekliler Derneği (TÜMEMEKDER) Konak Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahibi üyelerine yardımda bulundu.
TÜMEMEKDER Konak Şubesi tarafından gerçekleştirilen yardım çalışması kapsamında dernek üyeleri arasında dayanışma ve yardımlaşma örneği sergilendi. Ramazan ayının paylaşma ve birlik ruhuna uygun olarak yapılan destekle ihtiyaç sahibi emeklilerin yanında olundu.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan TÜMEMEKDER Konak Şube Başkanı Turan Yeter, dernek olarak her zaman emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
Turan Yeter açıklamasında, “Her sene yapmaya çalıştığımız aramızdaki dayanışmayı bu yıl da gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Tüm Emekliler Derneği olarak her zaman emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm üyelerimize hayırlı Ramazanlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.