Tüm Emekliler Derneği Kayseri Şubesi, üyelerine yönelik sosyal destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Dernek, Özel Eğitim Alan Uzmanı Zübeyde Biçer ile iş birliği protokolü imzaladı.
İmzalanan protokol kapsamında; zihinsel engelliler, özel öğrenme güçlüğü yaşayan bireyler (disleksi, disgrafi, diskalkuli) ile ilköğretim 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik destek eğitim hizmetleri sunulacak.
Yapılan anlaşma doğrultusunda, Tüm Emekliler Derneği üyeleri ve yakınları bu hizmetlerden %20 indirimli olarak yararlanabilecek.
Tüm Emekliler Derneği Kayseri Şube Başkanı Hüseyin Arslan, protokolün üyelerin ailelerine önemli bir katkı sağlayacağını belirterek, sosyal dayanışmayı güçlendiren bu tür çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.