Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Sayın Yunus Emre Yüksel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Tüm Emekliler Derneği (TÜMEMEKDER) Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, TÜMEMEKDER Elazığ Şube Başkanı Mehmet Kayabaş ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.
Gerçekleştirilen görüşmede, Elazığ’da yaşayan emeklilerin karşı karşıya bulunduğu ekonomik ve sosyal sorunlar ile emeklilerin beklentileri ele alındı. Saadet Partisi İl Başkanı Yunus Emre Yüksel, Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Mahmut Arıkan’ın imzasıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulan “En Düşük Emekli Maaşının Asgari Ücret Seviyesine Çıkarılması” konulu kanun teklifine destek talebinde bulundu.
Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve istişare ortamında gerçekleşirken, TÜMEMEKDER Elazığ Şubesi yönetimi, emeklilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik her türlü girişimi önemsediklerini ifade etti.