ANITKABİRİ ZİYARET İLE EMEKLİLER GÜNÜ VE HAFTASI KUTLANMAYA BAŞLANDI

Dönem Sözcülüğünü Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği’nin yaptı 8 Emekli sivil toplum kuruluşundan oluşan Türkiye Emekliler Platformu Olarak 30 Haziran Emekliler günü münasebetiyle Anıtkabir’de mozeleye karanfiller bırakarak Emekliler günü kutlanmaya başlandı.

30 Haziran 2020 Salı günü Türkiye Emekliler Platformunun 8 temsilcisi Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Emekliler Derneği, Türkiye Emekli Subaylar Derneği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Tüm Sivil Emekliler Derneği, Tüm Bağ-Kur Emeklileri Derneği, Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği, KYC Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği temsilcileri ile Covid-19 dolayısıyla anıtkabirde tören düzenlenemediğinden Anıtkabirde mozoleye karanfil bırakıldı.

Türkiye Emekliler Platformu Dönem Sözcüsü Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış ÇALIŞKAN “Aziz Atam; Türkiye Emekliler Platformu olarak 8 sivil toplum kuruluşumuz 30 Haziran emekliler günümüzü ve haftamızı kutluyoruz.  Covid -19 nedeniyle törenler iptal edilmiştir. Kuruluş temsilcileri olarak karanfillerimiz ile Emekliliğinizin 93’üncü yılında ilkelerinize bağlılığımızı arz etmek için yüksek huzurunuzdayız. İlke ve devrimlerinizin yılmaz savunucuları olduk. Hep olmaya devam edeceğiz. Sıkıntılara rağmen yüklendiğimiz görev ve sorumlulukların her zaman bilincindeyiz. İlke ve idealleriniz sonsuza kadar rehberimiz olacaktır. Manevi huzurunda saygı ile eğiliyor en içten minnet ve şükran duygularımızı arz ediyoruz." dedi.