Tüm Emek Der Genel Başkanının Yeni Yıl Mesajı

Tüm emek Der olarak 2018 yılı genel merkez ve yöneticilerimiz uyum içerisinde temsil ettiğimiz emeklilerimizin ,ve dul yetimlerimizin  insan gibi yaşam koşullarını sağlaya bilmek için yurt genelinde sorumluluk bilinci içerisinde mücadelemize devam ettik. Şubelerimiz bulundukları illerde sivil toplum temsilcileriyle, yörenin Milletvekilleri, mülki amirleri Belediye Başkanları  İle  görüşüldü talep ve sorunlarımız iletildi.

Genel merkez olarak hem ilerde hem parlamento düzeyinde ve ilgili Bakanlarla görüşmelerimizle emeklimizin sorunları  yazılı ve sözlü olarak her platformda dile getirilerek  daima gündemde tutuldu, kısmen çözümlenenler oldu , ama tabi ki yılmadan

2019 yılında da yine aynı sorumluluk bilinci içerisinde mücadelemiz devam edecektir.

26/12/2018  günü yapılan SGK. Genel  kurulun konuşmamda  emekli sorunlarımızı kamu oyuna ve kurum ve kuruluş  temsilcilerine açık açık  anlatılmıştır.

Tüm Emek der olarak sorunlarımızı yazılı sözlü ilgili yetkili her kesime  aktaracağız bizler dernek tüzüğümüzün doğrultusunda sorumluluk bilinci içerisinde hareket ettik.

2018 yılında yöneticilerimiz ve üyelerimizden  vefat edenlerin mekanları cennet olsun geride kalanlara  sabırlar . hastalarımıza Allahtan   şifalar  dileriz

Tüm Emek Der Genel Başkanı olarak aile bireyleriyle beraber tüm emeklilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.2019 yılının dünya da ve ülkemizde barış huzur ve aydınlık günler getirmesini cenabı Allahtan diliyorum.

Satılmış  ÇALIŞKAN

Genel Başkan