TARSUS ŞUBEMİZ EMEKLİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği Tarsus Şubesi Şube Başkanı Mehmet Bülent GÖZENER Başkanlığında, 30 Haziran 1927 Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün emekli oluşunun 94. yıl dönümünü Cumhuriyet Meydanı Atatürk heykeli önünde saygı duruşu istiklal marşı ve sonrasında çelenk koyarak kutlamaya başladı.

Tarsus Kaymakamı Sayın Kadir Sertel OTCU ziyaret etti

30 Haziran emekliler günü ve haftası dolayısı ile derneğimizi ziyaret eden Tarsus Kaymakamı Sayın Kadir Sertel OTCU TARSUS Şubemizi ziyaret ederek emekliler gününü kutladı.

Tüm Emek Der Tarsus Şube Başkanı GÖZENER “ Tarsus Kaymakamı Sayın Kadir Sertel OTÇU’ya Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Tarsus Şubemiz Emekliler Günü ve Haftası Dolayısı KURAN-I KERİM Okuttu

30 Haziran emekliler günü ve haftası dolayısı ile hayatını yitirmiş olan emeklilerimiz için Tüm Emek Der Tarsus Şubemizde KURAN-I KERİM okutuldu.

Ak Parti İlçe Yöneticileri Ziyaret Edildi

30 Haziran emekliler günü ve haftası dolayısı ile Ak Parti ilçe yöneticileriyle ilçe binasında ziyaret edildi.

MHP İlçe Yöneticileri Ziyaret Edildi

30 Haziran emekliler günü ve haftası dolayısı ile MHP ilçe yöneticileri ilçe binasında ziyaret edildi.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2021 | Tüm Hakları Saklıdır.