ÜYELERİMİZİN HAK VE MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kartal Şube Başkalığının Daha önce anlaşmalı kurumlar listemizde çeşitli indirim oranlarıyla yer alan Özel Birlik hastanesi ( Megapol hastanesi) ile yaptığımız görüşmelerle üyelerimiz ve 1.dereceden yakınları adına olan anlaşmamıza 2.dereceden yakınları ( Hala, teyze, yenge, dayı, amca, kuzen gibi,) da dâhil edilerek indirim oranları da üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir. Bu indirimlerden yararlanmak için mutlaka dernek üye kartı ibrazı gerekmektedir.

İndirim oranları:

Üye ve 1. dereceden yakınları için; Ayaktan ve yatarak hizmetler, Radyolojik hizmetler,( Direkt Grafiker ve ultrason), Laboratuvar hizmetleri, Doğum ( nsd ,sectio), Yoğun bakım ( SGK sız) % 25.indirim, 2.derece yakınlar için:% 20 indirim, Yoğun bakım SGK lı, Tüm yakınlara % 100 indirimli, Diş hizmetleri, Hastane içi diğer merkezler,( Güzellik merkezi, saç ekim, ) cilt analizi, Üyelere ve 1, dereceden yakınlarına, % 15 indirim, 2.dereceden yakınlara,% 10 indirim ,İleri tetkik ve görüntüleme, Üyelere ve 1. dereceden yakınlarına, % 10, 2.dereceden yakınlara % 5 indirim olarak uygulanacaktır.

Üye kartı olmayan üyelerimiz derneğimizden ücretsiz olarak temin edebilir. Özel Birlik hastanesi iletişim; ☎️ (0216) 309  5  444