TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU BAŞKANI MERSİN MİLLETVEKİLİ LÜTFÜ ELVAN’ TARSUS STK YETKİLİLERİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

T.B.M.M Planlama ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfü ELVAN Tarsus AK Parti İlçe Başkanımız ve Tarsus'ta faaliyet gösteren STK'ların kıymetli temsilcilerini ağırladı.

T.B.M.M Planlama ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfü ELVAN bey'i Tarsus Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Nevzat ÇETİN, Tarsus Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Sayın Mahmut ŞAHİN, Tarsus Tenekeciler Oda Başkanı Sayın Mustafa GÜÇYETMEZ, Tarsus Maden İş ve Sanatkârlar Oda Başkanı Sayın Kaplan KİLTAŞ, Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkan Yardımcısı Ramazan ARDUÇ ve Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Tarsus Şube Başkanı Mehmet Bülent GÖZENER, Şube mali sekreteri Sabri TIRAŞ üyelerimizden Muaffak UYAR ile birlikte bir heyet olarak makamında ziyaret etti.

Sayın Bakanımızın göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı öncelikle teşekkür eder, kendisine sunmuş olduğumuz Tarsus’un sorunlarıyla ilgili her konuda gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı aynı zamanda kesin ve kararlı çözümler üretmesinden dolayı tekrar tekrar teşekkür edip saygılar sunarken, Tarsus’un en büyük sorunlarından ve kanayan yaralarından biri olan toplu konut (TOKİ) konusunda bugüne kadar göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Tüm Emekliler Derneği olarak Tarsus’ ta konutu olmayan vatandaşlarımız adına kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz.