Düzce Şubesi’nin 5’inci olağan genel kurulu yapıldı

Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın toplantı salonunda yapılan ve Genel kurula Genel Başkanı Satılmış Çalışkan’ın divan başkanlığında yardımcılıklarına Genel Sekreter Mustafa YILMAZ, Genel Mali Sekreter Ali SELÇUK ve Genel Eğt.  Ve Teş. Sekreteri Mustafa SARIOĞLU’nun  yaptığı Genel Kurulda Düzce Şube Başkanı Feridun ALĞANOĞLU güven tazeledi.

Genel Başkanı Çalışkan konuşmasında ise; O dönemin Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu, tarafından emeklilere ve dar gelirlilere 240 ay vadeli konut yapılacağını açıkladılar. Bizde dernek olarak kaç kişi başvuru yapabilir diyerek o gün için TOKİ başkanlıkları ile görüştük. Bizde yurt çapında 60 şubemiz ile hangi il ve ilçemizde ne kadar emeklinin konuta ihtiyacı varsa kaydını aldık, listelerini çıkarttık. Hem TOKİ başkanlarına hem valiliklere, kaymakamlıklara, belediyelere bunları ilettik. Bu konutları yapacak bir yetkimiz yok. Biz siz emeklilerin adına bunun takiplerini yapıyoruz”” şeklinde konuştu.

Genel kurulda tek liste ile güven tazeleyen Feridun ALĞANOĞLU’nun  başkanlığında Azmi GÜL, Muhittin Bora YAVUZ, Muttalip SİN, Hayrettin YÜKSEL yönetimde, Denetime ise Tamer MATUR, Raşit ÖZTÜRKOĞLU ve Seven GÖKALP seçilmişlerdir.

Seçilen Şube Yönetime Başarılar dileriz..