Alaşehir Şubemizde Hüseyin ÖZKAN Güven Tazeledi

12.04.2019 Cuma günü yapılan genel kurulun divan başkanlığını Genel Başkanımız Satılmış ÇALIŞKAN Divan Başkanı, Yardımcılığını, Genel Mali Sekreter Ali SELÇUK,Genel Eğt. Ve Teş. Sekreteri Mustafa SARIOĞLU VE Konak Şube Başkanı Baki Arat yapmıştır.

Genel Başkanımız Çalışkan Genel Kurula Hitaben Konuşmasında “Tüm emeklileri kapsayacak bir intibak yasası istiyoruz. Sağlık hizmeti daha çok yaşlılıkta almamız gereken hizmetlerden birisi. Gençliğimizde 3-5 ayda doktora giderken, bugün ayda 3-4 defa doktora gitmemiz gerekiyor. Bizlerden alınan katkı paylarının kaldırılması için büyük bir uğraş veriyoruz. Katkı payları her emeklimizden, her ay en az 50-60 TL katkı payı kesilmektedir. Artı özel hastane durumları, özel hastaneler yüzde 200 fark alma yetkisi verildi. Sağlık ocaklarında herhangi bir sıra beklemeden ilaç yazdırabiliyoruz. Ama hasta olarak gittiğimizde görüntüleme dediğinde 1-2 ay görüntüleme diyor. Tabi bunlar yapılmadığı, hastalığımızın da teşhisi konulmadığı için tedavi de başlamıyor. Rahatsız olan bir kişi özel hastaneye gitmek zorunda kalıyor. Özel hastanede tedavimiz yapılıyor, teşhis koyuluyor ama sonrasında bir fatura çıkartılıyor, işler değişiyor. Biz diyoruz ki, devlet ve üniversite hastanelerinde bu görüntüleme ve laboratuvar hizmetlerin bir an önce iyileştirilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Genel Kurula Katılan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu konuşmasında; “Alaşehir hep birlikte yöneteceğiz ve her zaman emeklilerimizin yanındayız” dedi

Şube Başkanlığına yeniden aday olan ve tek liste halinde seçime giden Hüseyin ÖZKAN Başkanlığında, İbrahim ÇETİN, Şükrü İNCE, Osman YAMANLI, Sadık PULAT seçilmiş, Şube Denetim Kurulu Asil üyeliğine İse Şeref KAYA, Ramazan İNCEMAN ve Süleyman ORDU Seçilmişlerdir.

Yönetime Çalışmalarında Başarılar dileriz.