TÜM EMEK DER ÇUKUROVA ŞUBE BAŞKANIMIZ RAFET KAYA TOROS GAZETESİNE GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

KAYA: ÇUKUROVADA TOKİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Tüm Emekliler Derneği Çukurova Şube Başkanı Rafet KAYA emeklilerin sorunlarını gündeme getirmek ve sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Çukurova ilçesinde emekliler için TOKİ yapılması ile ilgili gerekli yerlerle görüştüklerini açıklayan Başkan Kaya “Cumhurbaşkanımız Recep TAYİP ERDOĞANA istek ve taleplerimizi faxs yoluyla iletiyoruz sağ olsun kendilerine de bu duruma kayıtsız kalmayarak emeklilerimizin isteklerine cevap veriyor” dedi.

“EMEKLİNİN SESİNİ KAMUOYUNA DUYURAN BASINA TEŞŞEKKÜR”

Emeklinin sesini duyurmak adına bir araç olarak gördükleri yazılı ve görsel basın mensuplarına teşekkür eden Tüm Emekliler Derneği Çukurova Şube Başkanı Rafet KAYA buraya gelerek biz emeklilerin sesi olduğunu bugünde duyuran başta TOROS Gazetesi ailesi olmak üzere Adana da yayın yapan tüm basın kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Emeklilerimizin sesini duyurmak için ve her zaman doğruları savunan ilkeli basın mensuplarına kapılarımız açıktır dedi.

“YEREL BELEDİYELERE DE TEŞEKKÜR ETTİ”

Emeklilerin sorunlarını görüşmek için Çukurova Belediye Başkanı Soner ÇETİN ‘den de randevu talebinde bulunduklarını belirten Başkan Kaya ”Bizler emeklilerinin meselelerini hiçbir zaman geciktirmek istemiyoruz. Gerekli tüm kurum kuruluşlarla istişare içindeyiz yeter ki emeklimiz rahat etsin huzur içinde yaşasın tüm derdimiz bu kurumlardan da taleplerimiz bu yönde oluyor. Adana Büyük Şehir Belediye Başkanımız Zeydan KARALAR, Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal AKAY ve Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet KOCAİSPİR de emeklilerimizin isteklerine kayıtsız kalmayıp taleplerimize en kısa zamanda cevap verdiler” İfadelerini kullandı.

“ANKARA ‘DAKİ MİSAFİR HANEMİZ HİZMETE GİRDİ”

Tüm Emekliler Derneği Çukurova Şubesi olarak emeklilere ellerinden geldiği kadar kolaylık sağladıklarını dile getiren KAYA konuşmasına şöyle devam etti. “Derneğimiz üyeleri sadece Adana’da değil Genel Merkezimizin bulunduğu Ankara’da da emeklilerimiz rahat etmesi için konaklama sorunu yaşamayacakları misafirhane için tüm hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Önceki gün itibari ile de emeklilerimizin 60 TL karşılığında sabah kahvaltısında dahil olacak şekilde gönül rahatlığıyla kalabilirler emeklilerimize bu güzel müjdeyi duyurduk hayırlı uğurlu olsun”

“TEK DERDİMİZ EMEKLİ RAHAT ETTSİN”

Oturdukları yerden emeklinin temsil edilmemesi gerektiğini ve emeklilerinin sesi olmak için çalıştıklarının altını çizen kaya konuşmasına şöyle devam etti. “Dilimiz döndüğü kadar emekliyi anlatmaya devam edeceğiz. Biz hiçbir zaman şahsımız adına icraat istemiyoruz tek amacımız emeklinin sesini duyurarak en kısa zamanda isteklerinin yerine getirilmesi Adana Milletvekillerimiz inde Parti gözetmek sizin emeklimizin çektikleri sorunları anlatıyorlar. Bur dan bir kez daha hem şahsım hem de emeklim adına teşekkür ederim.” dedi. Haber Zeynep ORDU

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2021 | Tüm Hakları Saklıdır.