KARTAL ŞUBEMİZ 7. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Derneğimiz Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kartal Şubesi 7.  Olağan Genel kurulun Covit19 Tedbirleri kapsamında güzel bir katılımla gerçekleştirildi.

Katılımcılara girişte HES kodu kontrolü yapılarak dernek binamızda gerçekleştirilen kongrede Başkan Nazım ÖZTÜRK ve ekibi güven tazelemiştir.

Şube Başkanı Nazım ÖZTÜRK Tüm Emek Der Kartal Şubesinin 7. Olağan Genel Kurulunun açılış konuşmasında Şube Başkanı ÖZTÜRK “  Covit19 salgınına rağmen bizleri yalnız bırakmayan delegelerimize yönetim kurulu olarak teşekkür ederiz. Gönül isterdi ki büyük bir salonda tüm üyelerimizin katıldığı daha coşkun bir kongre yapmak, fakat ilgili mevzuatlar şimdilik bu kadarına müsaade ettikleri için böyle bir uygulama yapmak gereğini gördük. İnşallah en kısa zamanda daha güzel sağlıklı ortamlarda tekrar bir araya geliriz. Sizler bizim için değerlisiniz. Dedi

Tek liste olarak yapılan seçimler sonucunda Şube Başkanı Nazım ÖZTÜRK başkanlığında Yönetim Kurulu üyeliklerine Muhittin KARAÇAYIR, Adem UZUNER, Cafer AKINCILAR, Ali İhsan ÜRETÜRK Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine Yakup BAY, Nazmi TOPRAK ve Mevlüt ÇİÇEK seçilmişlerdir.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2021 | Tüm Hakları Saklıdır.