KARABÜK ŞUBE BAŞKANIMIZ MEVLÜT TAŞTEPE HABER SANCAK GAZTESİNE KONUŞTU;

Şube Başkanı Taştepe :”Emeklilerimiz özsüz evlat mı?”

Türkiye genelindeki milyonlarca emeklinin de sesi oldukları söyleyene Tüm Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Mevlüt TAŞTEPE ”Emeklilerimiz devletimizin üvey evladımı ki emeklilerimize layık görülen maaş zamları ellerine geçmeden zamlarla daha fazlasının alındığını söyledi. Dünyada en düşük emekli maaşının ülkemizde alındığını ifade eden Tüm Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Mevlüt TAŞTEPE emeklilerimizin insanca yaşayabileceği bir maaş alması gerektiğini belirterek, ülke genelinde olduğu gibi Karabük ve ilçelerindeki emeklilerin büyük bir bölümünün geçim sıkıntısı içinde oldukları gibi açlık sınırı altında kalarak hayatlarını devam ettirmek için çabalıyorlar dedi. Gençlik yıllarını devlete hizmet ederek geçiren emeklilerimizin, emekliliklerinde hayatlarını rahat bir şekilde geçirmeleri acısından en düşük emekli maaşının açlık sınırı üzerinde olması istiyoruz, yoksulluk sınırının bile emeklilerimize uzak olduğunu söyleyen Tüm Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Mevlüt TAŞTEPE, hükümetin ve temsilcilerinin emeklilerin derdine ivedilikle çare olmasını bekliyoruz “dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2021 | Tüm Hakları Saklıdır.