TÜM EMEK DER ’DEN CUMHURBAŞKANI SAYIN ERDOĞAN’A MEKTUP

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetileri Derneğinden T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ a Bayram ikramiyelerinin arttırılması ile ilgili mektup gönderildi.

Tüm Emek Der Yönetim Kurulu adına Genel Başkan Satılmış ÇALIŞKAN imzasıyla 04.03.2021 tarihinde gönderilen mektupta bayram ikramiyelerinin arttırılması ve asgari ücret artışına endekslenmesi talep edildi.

Sayın: Recep Tayyip ERDOĞAN

T.C. Cumhurbaşkanı

Sayın Cumhurbaşkanım;

Emeklilere 18 Mayıs 2018 yılı T.C. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile emeklilere bin TL olarak verilen bayram ikramiyelerimiz 6 dönemdir aynı miktarda ödenmekte o gün için ufakta olsa bir kurban alına bilirken bugün maalesef kurbanın dörtte biri alınamaz duruma gelinmiştir.

Biz yaşlı emekli insanlar olarak, dini vecibelerimizi yerine getiremediğimizde büyük bir mahcubiyet ve üzüntü duymaktayız. Bayram günü sevinçli, güler yüzlü olmamız gerekirken bayramımızı kutlamaya gelen çocuklarımızı ve torunlarımızı mahcup karşılamaktayız.

Sayın Cumhurbaşkanım  % 70 ’i asgari ücret altında bir aylıkla geçim ve hayat mücadelesi veren yaşlı vatandaşların bayram ikramiyesi ödeneklerinin makul bir seviyeye çekilerek yıllık artışlarının da asgari ücret artışlarına endekslenmesini için gereğini zatıâlinizin emir ve müsaadelerinize arz ve talep ederiz.

Yönetim Kurulu Adına

Satılmış ÇALIŞKAN

Genel Başkan

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2021 | Tüm Hakları Saklıdır.