KAMUOYUNA DUYURU

BAŞKENT DOĞALGAZI KINIYORUZ

Son zamanlar da kartlı gaz alımlarında abonelerin aldıkları kartlı gazın peşinden fark faturası göndererek tahsil ettikleri milyarları artı doğalgaz saat depozitlerini ödemeyerek, vatandaş doğalgaz saatlerini tekrar depozite ödeterek faturalıya çevirmeye zorlanmakta dar gelirli vatandaş ve emekli dul ve yetimlerden fark alarak birilerine bağış yapılmasına denecek söz?

Kazancınız bol çünkü kimse size zam hesabı sormuyor?

Rus gazı hattı bizim topraklarımızdan geçtiği halde Avrupalılar aynı hatla giden doğalgazı bizden daha ucuza yakıyorlar.

Bu gün Ankara’da ortalama bir aileye 800-1000 TL’lik aylık gaz tüketim masrafı gelirken dar gelirli vatandaş zor şartlarda geçim derdi ve kış soğuğu ile mücadelesini battaniye altında yapmakta iken yeklilerin bir an önce gaz ve elektrik Fiatlarını makul seviyeye çekilmesi için gereğini yapmalarını acilen bekliyoruz. (Siz yazı beklemeyin). Bu gün sayaç okuyan işçinin ücreti okuma bedeli olarak vatandaştan alınıyor.

Yönetim Kurulu Adına

Satılmış ÇALIŞKAN