MEHMET AKİF İNAN ÖDÜL TÖRENİNE GENEL BAŞKANIMIZ ÇALIŞKAN KATILDI

Yedi Güzel Adam’ın aksiyoneri, şair-yazar, Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan’ın hatırasını yaşatmak adına bu yıl ilk kez düzenlenen Mehmet Akif İnan Ödülleri, Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreni ile sahiplerini buldu. Törene Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Adına Genel Başkanımız Satılmış ÇALIŞKAN katıldı.

Ödül törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kamu Denetçiliği Kurumu Başkanı Şeref Malkoç, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Mehmet Akif İnan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, Demokratip Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur Gürel, Hür Dava Partisi Genel Sekreteri Şehzade Demir, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, İnan’ın kardeşleri Ali Mithat İnan, Mustafa İnan ve Ahmet İnan, Mehmet Akif İnan’ın arkadaşları ve sevenleri ile çok sayıda davetli katıldı.