ÇALIŞKAN'DAN ATALAY'A DESTEK ZİYARETİ

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış ÇALIŞKAN ve Yönetim Kurulu 14.12.2018 tarihinde, TÜRK-İŞ Genel Başkan Ergün ATALAY'ı makamında ziyaret etti.

Tüm Emek Der Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, Genel Sekreter Mustafa YILMAZ ve  Genel Eğitim ve Teşkilat Sekreteri Mustafa SARIOĞLU Türk İş Genel Başkanı Ergün ATALAY ‘ı makamında ziyaret etti. Genel Başkanımız Çalışkan yaptıkları mücadeleden dolayı Türk İş Genel Başkanına başarılar diledi. Yanında olduklarını söyledi. Türk İş Genel Başkanı Sayın Ergün Atalay da "sizler bana değil, ben sizlere geleceğim. Sizlere her konuda büyüklerim olarak destek olacağım, ülkemizin, çalışanların emeklilerin sorunlarını beraberce iyi niyet çerçevesinde hükümet edenlerle görüşerek sorunlarımızı aktardık. Bundan sonrada aktarmaya devam edeceğiz beraberce mücadelemiz devam edecek" dedi.

Genel Başkanımız Satılmış Çalışkan emeklilerle ilgili sorunları kendisine aktardı gösterdiği ilgiden dolayı Sayın Atalay’a Teşekkür etti.