GENEL BAŞKANIMIZDAN

Tüketici Hakları
Mtv Hesaplama

Haberler - İŞÇİ VE BAĞ-KUR EMEKLİLERİNİN BEKLENTİLERİ
Emekli sandığı emeklilerinin Ocak 2014 maaş zamları 148,00 TL net olarak belirlendiği her platformda, basın ve internet haberlerinde açıklanmakta. S.S.K. ve BAĞ-KUR emeklilerinin artışlarından hiç söz edilmemekte, Türkiye İstatistik Kurumunun açıkladığı 6 aylık tüfe %3,27 olduğu (buda ortalama 25-30 TL getirir)

Ayrıntılar :
İŞÇİ VE BAĞ-KUR EMEKLİLERİNİN BEKLENTİLERİ
      Beklentimiz emekliler arasında ayrıcalık, fark düşünülmemesi hükümetimizden hep bahsedilen sosyal güvenlikte eşitliğin sağlanmasını bekliyoruz.
         S.S.K. ve BAĞ-KUR Emeklilerinin emekli maaşlarının daha düşük olduğu göz önüne alınarak adaletli bir artışını yapılacağını Bakanlar kurulumuzdan ve Sayın Çalışma Bakanımızdan İşçi ve Bağ-Kur emeklilerine müjde bekliyoruz;
         SAYGILARIMIZLA

YÖNETİM KURULU ADINA