DENİZLİ ŞUBEMİZ 7. OLAĞAN GENEL KURULU’NU GERÇEKLEŞTİRDİ

24 Haziran 2021 Perşembe günü Denizli Şube salonunda yapılan genel kurulda Divan başkanlığını Genel Başkan Satılmış ÇALIŞKAN, Divan Başkan Yardımcılıklarını Genel Mali Sekreteri Ali SELÇUK, Genel Eğitim Teşkilat Sekreteri Neriman GENÇOĞLU, Denizli Berberler Odası Başkanı İdris AĞILÖNÜ yaptı.

Genel Başkan Satılmış ÇALIŞKAN yaptığı konuşmada; “Tüm Emek Der olarak her zaman emeklilerimizin yanındayız bu yeni aldığımız büroda emeği gecen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Yapılan seçimler sonucunda Şube Başkanlığına Kamil KÜNARLIOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Hüsam ÖZEL, Önder ÖZEN, Mehmet ACAR, Ekrem GENCER, Denetim Kurulu üyeliklerine ise Reşat ÇETİNKÜNAR, Mehmet AMAÇ Süleyman KÜNARCI seçilmişlerdir.

Denizli Şube Başkanı Kamil KÜNARLIOĞLU yaptığı teşekkür konuşmasında” Genel Kurulumuza katılan başta genel başkanımız Satılmış ÇALIŞKAN olmak üzere herkese teşekkür ederim. Denizli’mizde tüm özel hastaneler ile anlaşmalarımız devam etmektedir. Biz Emeklilerimiz bir nebze rahat edebilmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz ”dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2021 | Tüm Hakları Saklıdır.