ÇUKUROVA ŞUBE BAŞKANIMIZ RAFET KAYA ADANATOROS GAZETESİNE KONUŞTU

Tüm Emekliler Derneği Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya, Seyhan ve Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın emeklilere dağıtılmak üzere maske talebi çağrılarına destek verdikleri için teşekkür etti.

KAYA: ZAM ARTIŞLARINDAN EMEKLİ DE PAYINI ALSIN

Tüm Emekliler Derneği Çukurova Şube Başkanı Rafet KAYA, 2021 yılında da emeklilerin sesi olamaya devam ettiklerini söyledi. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emeklilerin zam oranına tepkili olduğunu dile getirdi. Gazetemize açıklamalarda bulunan Kaya, “TÜFE ‘ye dayalı zamlar, maaşı düşük olanları zor durumda bırakıyor.  Ülke gelişiyor ve kalkınıyorsa, bu mutluluktan emeklide kendine düşen payı almalı ”dedi.

“TOKİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Tüm Emekliler Derneği’nin gölgede 48 bin 876 üyesi bulunduğunu anlatan Rafet KAYA “her üyemiz bizim için değerlidir. Bu yönüyle üyelerimizin refah içerisinde yaşaması için mücadele ederek, gerekli tüm görüşmeleri yapıyoruz. Biz tüm emekliler arasındaki eşitsizliğin istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a her hafta gönderdiğimiz fakslar karşılık buluyor. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum, hem şahsim hem de emeklilerimiz adına ”dedi.

“EMEKLİYE YENİ HİZMETLER SUNUYORUZ”

Tüm Emekliler Derneği Çukurova Şubesi olarak emeklilere ellerinden geldiği kadar kolaylık sağladıklarını dile getiren Kaya konuşmasına Şöyle davam etti: ”Derneğimiz üyelerine sadece Adana’da değil Genel Merkezimizin bulunduğu Ankara’da da Emeklilerimizin rahat etmesi için konaklama sorunu yaşamayacakları pansiyon için konaklama sorunu yaşamayacakları pansiyon için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Sadece Emeklilerimizin değil her kesimden halkımızın cüzi ücretle konaklama ihtiyacını karşılayacağı merkezimizin için güzel müjdeyi duyurduk, hayırlı uğurlu olsun. Emeklilerimize yeni hizmetler sunuyoruz.”

“SEYHAN VE YÜREĞİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR”

Dernek olarak belediyeleri ziyaret ettiklerini ve emeklilerin taleplerini dile getirdiklerini anlatan Bakan Kaya ”Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaretlerimizden sonra Yüreğir Belediye’sinden dağıtılmak üzere maske talebinde bulunduk. Çok zaman geçmeden bin 500 maske geldi, bizlerde emeklilerimize dağıttık. Son olaraktan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay emeklilerin sesine kulak verip bin adet maske bizlere verdi. Bizde bunu emeklilerimize dağıttık. Emekliler Derneği siyaset üstü bir dernektir. Her görüş ve düşünceden emeklimiz var Biz dil, din, ırk ayrımı yapmadan hizmet üretiyoruz. Gönül ister ki diğer belediyelerimizden aynı desteği görmek. Lafa gelince yardım edeceklerin söylüyorlar ama görünürde hiçbir desteği sağlamıyorlar ”şeklinde konuştu.

“EMEKLİYİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Oturdukları yerden emeklinin temsil edilmemesi gerektiğini ve emeklilerin sesi olmak için çalıştıklarının altını çizen Kaya konuşmasına şöyle devam etti” Dilimizin döndüğü emekliyi anlatmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan Çukurova ve Sarıçam Bölgesi’nde emeklimiz TOKİ’de ev sahibi olacak. Biz hiçbir zaman şahsımız adına icraat istemiyoruz. Tek amacımız emeklinin sesini duyurarak, en kısa zamanda isteklerinin yerine getirilmesi ”dedi.

“SURİYELİ SORUNUNA ÇÖZÜM BULUNSUN”

Kaya ”Suriyelileri yeterince ülkemizde ağırladık, bizim Türk askerimizi zor şartlarda savaşa gönderebiliyorsak Suriyeli vatandaşları da ülkelerine gönderebiliriz. Suriyelileri sınır ötesinde koruyalım diyoruz. Bizlere ve halkımıza daha fazla zarar verilmesinin önüne geçmemiz gerekiyor. Sahte hastane açarak hem sağlığımız da tehlikeye atmaya başladılar.10 yılda böyle şeyler yapabilecek seviyeye gelen Suriyeliler,20 yıl sonra daha kötü şeyler yapabilirler. Buna devletimizin bir çözüm bulması gerekiyor. Şeklinde konuştu. HABER ADANA TOROS GAZETESİ ZEYNEP ORDU

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2021 | Tüm Hakları Saklıdır.