EMEKLİLER İÇİN SAĞLIK İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Tüm İşçi emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Elazığ Şubesi ile Mediline Hastanesi ile indirim protokolü imzalandı. Dernek üyeleri birinci derece akrabaları 3 branş hariç sağlık hizmetlerinden %25 indirimden faydalanabilecekler.

Mediline Hastanesi Müdürü Kürşat KARAHÜSEYİNOĞLU Amaçlarının en kalieli sağlık hizmetini en iyi şekilde vatandaşa ulaştırmak olduğunu belirterek protokol hakkında bilgi verdi. KARAHÜSEYİNOĞLU” Bu indirim Protokolü çerçevesinde 3 branş kadın doğum, diş ve estetik bölümleri hariç tüm branşlarımızda emekliler dul ve yetimler birinci derece yakınları, Dernek mensupları indirim protokolü sayesinde indirimli olarak faydalanabileceklerdir.” Dedi

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet KAYABAŞ üyelerimizin en ucuz şekilde sağlık hizmetlerinden faydalanmalarını amaçladıklarını belirterek hastane yetkililerine teşekkür etti. Tüm Emek Der Elazığ Şube Başkanı KAYABAŞ ”Emeklilerimiz ve birinci derece yakınlarına %25 güzel bir indirim sağlayan hastane tüm yetkililerine çalışan personeline canı gönülden teşekkür ediyorum. İlimize bölgemize hayırlı olsun. Hastaneye gelen kardeşlerimiz mutlaka dernek kimlik kartlarını ibraz etsinler özellikle sosyal güvelik kurumunun kabul etmiş olduğu anlaşmalı olan bütün bölümlerden faydalanabiliyorlar sadece kadın doğum, diş ve estetik bölümleri hariç %25 indirim sağlayan tüm personele yetkililere basınımızın huzurunda tekrar teşekkür ediyorum.  ”dedi.