ŞEHİTKAMİL ŞUBEMİZ İNDİRİM ANLAŞMALARINA HIZ VERDİ

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şehitkamil Şubesi Bölgesinde bulunan Özel hastanelerle anlaşmalar yaparak üyelerimizin indirimden yararlanması için anlaşmalar yapmaya devam ediyor.

Tüm Emek Der Şehitkamil Şubesi ile Gaziantep Özel Sevgi Hastanesi ile anlaşma imzalamış ve bu anlaşma doğrultusunda; Polikliniklerde %20, Tahlil tetkiklerde %10, Cerrahi Müdahalelerde ve Ameliyatlarda (Dışardan alınan medikal cihazlar ve ekipmanlara hariç ) %20 ,Acil Servislerde Sarı alanlarda %100 yeşil Alanlarda ise % 25 indirim uygulanacak ve Emekli olanlardan kurum farkı alınmayacak bu sözleşmeden de üyelerin 1. Derecedeki akrabaları da yararlanacak şekilde Şube Başkanı ve hastane yetkilisi tarafından imzalandı.

Bir diğer anlaşmada Özel Netgöz Tıp Merkezi ile imzalandı bu anlaşma kapsamında da Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri üyelerine ve birinci derece akrabalarına anlaşma kapsamında Excimer lazer incelemesi, Excimer Lazer “Gözlükten Kurtulma” ve Göz içi merceklerde %10 oranında geri kalan tüm muayene, tetkik tedavi vb. işlemlerde %20 oranında indirim hakkına sahip olacaktır.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şehitkamil Şube Başkanı Veysel ALAGÖZ “ Üyelerimiz için bu tür anlaşmalar yapmaya, Emeklilerimize yardımcı olabilmek için tüm cabamızla çalışmalar yapmaya devam edeceğiz “ dedi.