KAYA’ ’Emekli enflasyonunun yükselmesi için dua ediyor.’’

Emekli için Temmuz ayı zam ayı emeklinin zammı ne kadar olacak sorularına bir televizyon kanalında açıklık getiren Tüm Emekliler Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan’ın söylediklerini canı gönülden katıldıklarını belirten Tüm Emekliler Derneği Çukurova Şube Başkanı Rafet KAYA emekliler olarak maaş artışlarında TÜFEDEN çıkmak istediklerini ve enflasyonun yükselmesi için dua ettiklerini söyledi .

EMEKLİ GEÇİNEBİLECEĞİ MAAŞ İSTİYOR

Geçtiğimiz günlerde ülkemizin sınırında şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı dileyerek konuşmasına başlayan KAYA hiçbir bedel ödenmeden bazı şeyler elde edilmiyor.3bin 500 liranın altında maaş alan hiçbir memur yok kimsenin aldığı maaşta gözümüz yok. Bayramda yapılan ikramiye için emeklilerimiz adına teşekkür ediyorum. Ramazan bayramında bin lira olarak yapılan ikramiyenin kurban bayramında belli bir seviyede yapılmasını istiyoruz. Piyasaya baktığımızda bin 400 -500 liranın altında kurbanlık yok. Emeklimizin aldığı maaşla kurban ibadetini yerine getirmesi imkânsız hale geliyor. Bizleri yöneten hükümete çağrıda bulunuyorum emeklinin bayram maaşına geçine bilecekleri şekilde zamlar yapılsın dedi teşekkür etti.

Çukurova ilçesinde önümüzdeki günlerde temeli atılacak TOKİ daireleri için çalışmalara bir başlanılsın istiyoruz diyen KAYA 9000 beş yüz konut yapılarak tüm emeklilerimizin ev sahibi olmasını istiyoruz. Emeklimiz evim yok demekten kurtulsun önümüzdeki günlerde birlik ve beraberlik içinde bu zor günleri atlatarak refah içinde yaşarız.

Dünyada olduğu gibi ülkemizde Corana Virüsle mücadele ediyor ülkemiz bununla ilgili sıkı tedbirler alarak en az hasarla kurtulacaktır. Sağlık bakanımız başta olmak üzere tüm emeği geçen sağlık personellerine bir kez daha teşekkür ediyorum. 23’üncü dönem Adana Milletvekili ve 23 cü dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı katip üyeliği yapan Fatoş Gürkan Hanım efendiye gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Adana ve Adana halkına destekleri çok fazladır bunları görmezden gelmemiz mümkün değildir. Şeklinde konuştu. Zeynep ORDU Toros Gazetesi