DENİZLİ ŞUBEMİZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BAYRAMI ERKEN YAŞŞATTI

Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi, Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketti dağıttı. TÜMEMEKDER Başkan’ı Kamil Künarlıoğlu, “Bu mübarek ay ve bayramda herkesin yüzünü güldürmeyi dernek olarak kendilerimize düstur belirledik” diye konuştu.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Denizli Şubesi, ramazan ayı vesilesi yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Ramazan Ayı’nda yardımlaşmanın önemi hakkında konuşan TÜMEMEKDER Denizli Şube Başkan’ı Kamil Künarlıoğlu “Böyle mübarek kutsal bir ayda ve ramazan bayramı da yaklaşırken, ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadık. İhtiyaç sahibi birçok ailemize ve hemşerilerimize yardım paketlerini ulaştırdık ve mübarek ayda ve bayramında herkesin yüzünü güldürmeyi dernek olarak kendimize düstur edindik. Bütün sivil toplum kuruluşları ihtiyaç sahibi ailelere yardım etme konusunda, görev almalı, elini taşın altına koymalı” diye konuştu.

“Hemşerilerimiz ve Üyelerimizin Bayramı Mübarek”

Denizli halkı ve dernek üyelerinin bayramını tebrik eden Künarlıoğlu “Başta hemşerilerimiz ve üyelerimiz olmak üzere bütün islam aleminin bayramı mübarek olsun. Bir ay boyunca Allah’ımıza olan görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Diğer aylarda da bizlere emaneti olan kullarının dertlerine, sıkıntılarına, yardımına koşabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu. Haber Nejdet Enis KOÇ