ELAZIĞ ŞUBEMİZCE IBLİB ŞEHİTLERİMİZ İÇİN 32 ADET FİDAN DİKİLDİ

Tüm işçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Elazığ Şubemizce Cemil Meriç Fen Lisesi Bahçesine Tüm Emek Der Elazığ Şubemiz ve Elazığ Orman Belge müdürlüğünün Desteğiyle 32 Adet fidan dikildi.

İblib’de Şehit olan 32 Askerimizin adına dikilen fidanlar  için konuşan Elazığ Şube Başkanı Mehmet KAYABAŞ “Tek millet tek bayrak tek vatan tek devlet ruhuyla yaşayan milletler her zaman için var olmuş bundan sonrada var olacaklardır. Bildiğiniz gibi 33 askerimiz şehit olmuş altı tanede yaralı askerimiz vardı. Yaralı askerlerimizden üç tanesi daha şehit oldular Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Elâzığ Şubesi olarak bu ruhu yaşatmak gelecek nesillerimize anlatmak amacıyla 36 altı askerimizin anısına Cemil Meriç Anadolu Fen Lisesi bahçesine otuz altı adet karaçam fidanı dikerek her fidanıda bir sınıfa sembolik olarak zimmetleyerek çocuklarımız bizlerden sonra bu ruhu yaşatsınlar bu vesile ile on mayıs anneler gününde bir gün önce yadetettik şehitlerimiz ruhu şad olsun tüm şehit annelerinin anneler günü kutlu olsun yüce Türk milletinin başı sağolsun” dedi