MERSİN VALİMİZE TARSUS ŞUBEMİZDEN ZİYARET

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Tarsus Şubesi Olarak Daha Önceden Sosyal Toplu Konut Alanı Olarak Önerdiğimiz Parsellerle İlgili Görüşmek Üzere Mersin Valimiz Sayın Ali İhsan SU 'yu Makamında Tarsus Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Nevzat ÇETİN Ve Ak Parti Sekreteri Sayın Cemal KARAGÖZLÜ Beyefendi İle Tarsus Şubesi yöneticilerimiz ile Birlikte Ziyaret Ettiler.

Mersin Valimiz Sayın Ali İhsan SU Tarsus’un bu sosyal toplu konut projesiyle ilgili ne gerekiyorsa yaparak ve yaptığını bizlere hem anlatarak hem hissettirerek gönlümüzde büyük bir yer oluşturmuştur. Tarsus’ta ki bu sosyal konut projesinden yararlanacak emekliler, şehit aileleri, gaziler, engelliler ve engelli aileleri ve bu sosyal projeye ihtiyacı olan vatandaşlarım adın teşekkür ediyor.

Ak Parti Tarsus ilçe başkanı ve teşkilatına teşekkür ediyoruz bu konuyla ilgili bugüne kadar bu sorunu yakından takip eden ve hassasiyetle üstünde duran sayın bakanımız Lütfü Elvan’a da teşekkür ediyoruz.