RAFET KAYA GÜVEN TAZELEDİ

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetilmeleri Derneği (Tüm Emek Der) Çukurova Şubesinin 3. Olağan Genel Kurulu Rıfat Beşer Düğün Salonunda gerçekleşti. Genel Kurula MHP Adana İl başkanı Bünyamin AVCI ve emekliler katıldı.

Divan Başkanlığını Genel Başkan Satılmış ÇALIŞKAN’ın yaptığı Genel Kuralda tek liste ile seçime gidilmiş ve Rafet KAYA yeniden Çukurova Şube Başkanlığına seçilmiştir.

GENEL BAŞKAN ÇALIŞKAN “Tüm Emeklileri Sorunlarını her platformda dile getiriyoruz.”

Genel Kurula hitaben bir konuşma yapan Genel Başkan ÇALIŞKAN “ Emeklilerin sorunlarını her platformda dile getiriyoruz. Emeklilerimizin bayramda aldıkları Bayram ikramiyelerinin asgari ücrete endekslenmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisine kanun teklifi verdirdik, Emeklinin %4 olarak ödenen ek ödemenin %10- 12 olarak değiştirilmesin içinde Türkiye Büyük Millet Meclisine kanun teklifi çalışmalarımız devam ediyor. Biz Sendika değiliz, derneğiz ama biz büyük bir sivil toplum kesimi olduk,35-40 milyonluk oy potansiyeli var. Emekliler bir olursak yârin çocuklarımıza güzel bir emeklilik olarak yaşayacaklar ”dedi

Adana Şube Başkanı Ahmet KAHRAMAN “Siyasiler Emekli sorunlarına uzak duruyor”

Genel Kurulda bir konuşma yapan KAHRAMAN “Yapılan genel kurulları siyasilerin neden katılmıyor. Emeklilerin sorunlarına uzak duruyor bu beni çok rahatsız ediyor. Türkiye genelinde tüm emekliler hep birlikte olmayız ”dedi.

Çukurova Şubesinin Yönetimine Rafet KAYA Şube Başkanlığında Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Ali İhsan GÜNGÖR, Hakan BÜYÜKŞANALAN, Ahmet AVŞAROĞLU, Murat MACİT seçilmiş, denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise Nuri KÜÇÜKERDEM, Mehmet KÖSE, Yusuf İLLİ seçilmişlerdir.

Seçimler sonrası bir konuşma yapan Çukurova Şube Başkanı Rafet KAYA Çukurova Şubesi olarak tüm emekliler için yaptıklarını anlartmış ve Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Çukurova Şubesinde kurulduğu günden bu güne kadar emeği gecen herkese teşekkür etmiştir.