KARTAL ŞUBEMİZ MUHTARLARIMIZI ZİYARETE DEVAM EDİYOR

Tüm İşçi Emeklileri dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi olarak muhtarlarımızla tanışıyoruz kapsamında Ümraniye ilçemizin muhtarlarını ziyaret etti.
Çalışmalarımız, faaliyetlerimiz, yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında değerli muhtarlarımızla, ulaşmakta güçlük çektiğimiz emeklilerimizi bilgilendirmek adına bilgi alışverişinde bulunduk.
Katkılarından, güzel dilek ve düşüncelerinden dolayı Ümraniye ilçemiz, Aşağı Dudullu mahallesi muhtarımız Mustafa Aydın, Esenkent mahallesi muhtarımız İsmet Taş'a, Esenşehir mahallesi muhtarımız İsa Zeybek, Huzur mahallesi muhtarımız Aziz Tıkır, Madenler mahallesi muhtarımız
Özgür Aslan, Necip Fazıl mahallesi muhtarımız Kadir Delibalta, Parseller mahallesi muhtarımız Bayram Bölücü, Adem Yavuz mahallesi muhtarımız Necati Kurnaz, Cemil Meriç mahallesi muhtarımız Murat Yarar, Çakmak mahallesi muhtarımız Ayhan Köle, Çamlık mahallesi muhtarımız Barbaros Kandemir ,Ihlamur Kuyu mahallesi muhtarımız Kemandar Yılmaz, Mehmet Akif mahallesi muhtarımız Zeynep Aydoğan'a, Şerif Ali mahallesi muhtarımız, Güller Temiz, Tatlısu mahallesi muhtarımız; Cezmi Temur'a, ve Tepe Üstü mahallesi muhtarımız, Mürsel Güleryüz'e bizlere gösterdikleri ilgi ve alakandan dolayı teşekkür ederiz. emeklilerimiz ve derneğimiz adına teşekkür ederiz.