ANKARA ŞUBEMİZ GELENEKSEL GEZİSİNİ BU SENE KASTAMONU’YA DÜZENDİ

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şubesi olarak 27.09.2019 Cuma günü Beş otobüs düzenlediği gezide ilk durağı Ilgaz’da çay molası verilerek tekrar yolumuza devam edip buram buram tarih kokan Kastamonu Cumhuriyet Meydanı ve adını Nasrullah Camii sinden alan Nasrullah Meydanına çıktık. Öğle yemeği için Osmanlı Devleti döneminde Kastamonu’da yapılan ilk eser, Cem Sultan’ın Kastamonu Valiliği döneminde yaptırdığı Cem Sultan Bedesteni içinde tarih ile iç içe yöresel öğle yemeği eşliğinde üyelerimizle tarihi canlandırarak o anları ölümsüzleştirdi. Üyelerimizle hep beraber Yakup Ağa külliyesi, Şapka Müzesi, Şerife Bacı anıtı ve Kastamonu yöresel ürünler fuarını gezdik. Üyelerimiz bu gezimizden çok keyif ve memnun olduklarını dile getirmiş ve Başkanımız Satılmış ÇALIŞKAN bir konuşma yaparak “Bu tür gezilerimiz devam edecek, birlik ve beraberlik içinde olmamız güzelliklerini yaşadık bu günde birlikte daha ne güzel günlere” dedi.

Ankara Şube Yönetime yaptıkları bu güzel geziden dolayı teşekkür ederiz.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2019 | Tüm Hakları Saklıdır.