KARTAL ŞUBEMİZ MUHTARLARIMIZ DOLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Muhtarlarımızı dolaşıyoruz muhtarlarımızla tanışıyoruz kapsamında bölgelerindeki tüm muhtarları Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kartal Şube Yönetimi olarak ziyaret ediyor.

Bu konu ile ilgili Tüm Emek Der Kartal Şube Başkanımız Nazım ÖZTÜRK “ Emeklilerimizin gerek barınma (TOKİ konusunda )gerek maaş konusunda gerek yaşamın temel gereksinimleri hususunda fikir alışverişinde bulunuyor. Sorunlarımızı dertlerimizi faaliyetlerimizi karşılıklı müzakere ediyor, Emeklilerimiz adına çok yararlı görüşmeler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Emeklilerin sorunlarına ortak olan, yakın ilgi ve alakalarını esirgemeyen ziyaret ettiğimiz yönetim kurulu arkadaşlarım olarak yakın ilgi ve alakandan dolayı teşekkür ederiz Çok verimli ve samimi bir ortamda geçen görüşmelerde muhtarlarımız her türlü desteğe hazır olduklarını belirttiler. Tüm Emek Der olarak muhtarlarımıza bu sıcak misafirperverlik ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi

Çam çeşme mahallesi muhtarımız: Meliha İNAN'a, Çamlık mahallesi muhtarımız: Adem ARI'ya,Güllübağlar mahallesi muhtarlarımız;Fehmi KOÇ'a, Kavakpınar mahallesi muhtarımız: Öner IŞIK'a,Kurtköy mahallesi muhtarımız: Hüseyin EKŞİ'ye, Ramazanoğlu mahallesi muhtarımız: Seyfi ŞAŞI'ya, Sanayi mahallesi muhtarımız: Ünsal TOPKARA'ya ve Sülüntepe mahallesi muhtarımız: Sabri ÜNAL'a, Ahmet Yesevi mahallesi muhtarımız: Zafer YILMAZ'a Esenyalı mahallesi muhtarımız: Fatih ÇİFTÇİ'ye,Fatih mahallesi muhtarımız:İsmail YEŞİLYURT'a,Güzelyalı mahallesi muhtarımız:Çarık SAVAŞ'a, Orhangazi mahallesi muhtarımız: Mehmet UZUN'a ve????Orta mahalle muhtarımız: Hüseyin AKDENİZ'e Pendik doğu mahallesi muhtarımız:Bekir YILMAZ'a, ????Batı mahallesi muhtarımız: Hülya BÜYÜKTOPCU'ya,Bahçelievler mahallesi Muhtarımız; Necati KOÇ'a, Esenler mahallesi muhtarımız: İzzet TOZAN'a,Fevzi çakmak mahallesi muhtarımız: Yıldıray OKTAY'a, Kaynarca mahallesi muhtarımız:Birol OKAY'a, Sapan bağları mahallesi muhtarımız:Suat DAĞ'a, Yeni mahalle muhtarımız:Halil ALBAYRAK'a ve Yeşilbağlar mahallesi muhtarımız: İsmail GÜNGÖR';Atalar muhtarımız; Erhan GÜLMÜŞ, Çavuşoğlu muhtarımız;Arif KOÇ, Esentepe muhtarımız: Ramazan KULA, Kordonboyu muhtarımız ; Arzu KESKİN, Karlıktepe muhtarımız; Barış KORKMAZ, Orhantepe muhtarımız ; Zeki DAĞ, Topselvi muhtarımız ; Ramazan KEKLİK, Yukarı mahalle muhtarımız ; Ünal ÖZUĞURLU, Yalı mahallesi muhtarımız ;İsa DURMUŞ,Abdurrahman Gazi mahallesi muhtarımız Hüseyin Kocagöz'e, Akpınar mahallesi muhtarımız Abdurrahman Bozkuş'a, Eyüp Sultan mahallesi muhtarımız Mustafa Babacan'a, Fatih mahallesi muhtarımız; Sadık Belkıs'a, Osmangazi mahallesi muhtarımız Harun Dağ'a ve Veysel Karani mahallesi muhtarımız Tekin Ayilmazdır'a Mecidiye mahallesi muhtarımız İhsan Kaya'yı, Turgut Reis mahallesi muhtarımız Önder Çiçeğ'i, Fatih mahallesi muhtarımız Ahmet Altınbaş'ı, Ahmet Yesevi mahallesi muhtarımız Cemalettin Yalvaç'ı, Battal Gazi mahallesi muhtarımız Metin Ors'ü, Adil Mahallesi muhtarımız Kenan Coşkun'u,Mimar Sinan Mahallesi muhtarımız Acar' Abdurrahman Gazi Mahallesi muhtarımız Üzeyir Alkan'a, Akşemsettin Mahallesi muhtarımız Bahattin Gül'e, Hamidiye Mahallesi muhtarımız Ali Osman özay'a, Hasanpaşa Mahallesi muhtarımız :Orhan Bahadır'a, Mehmet Akif Mahallesi muhtarımız: Salih tüysüz'e  Necip Fazıl Mahallesi muhtarımız Ramazan çığıl'a, Orhangazi Mahallesi muhtarımız: Mehmet oruç'a, Yavuz Selim Mahallesi muhtarımız: Mehmet Can sürün'ziyaret edilmiştir.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2019 | Tüm Hakları Saklıdır.