KARTAL ŞUBEMİZDEN MUHTARLARIMIZA ZİYARET

Sosyal faaliyetlerimiz kapsamında Soğanlık ta bulunan muhtarlarımızı şube başkanımız Nazım ÖZTÜRK başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyarette bulunuyorlar.

Muhtarlarımızı geziyoruz Yakacak yeni mahalle muhtarımız Paşa AKYILDIZ'ı yeni mahalle muhtarı Erol YURDAKUL'u, Ortamahalle muhtarı Salim COŞAR'ıUğur Mumcu mahallesi muhtarımız Soner EKER'i, Yakacık Çarşı Mahallesi muhtarımız Senem ÖZDEMİR'i, Kurfalı Cumhuriyet Mahallesi muhtarımız Gülcan AYDIN'ı, Kurfalı Hürriyet Mahallesi muhtarımız Fatih EKİZ'i, Kartal Yunus Mahallesi muhtarımız Mahmut EVREN ve Petrol iş mahallesi muhtarımız Ayten Aytür'û ziyaret ettik.

Emeklilerimizin sorunları, faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. Muhtarlık dernek olarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

Gayet güzel bir ortamda geçen ziyaretlerimiz de emeklilerimizle alakalı sorunların müzakeresi yapılmıştır.

Kartal Şube Başkanımız Nazım ÖZTÜRK ” Bu kapsamda ziyaretlerimiz tüm bölgemiz muhtarlarını kapsayacak şekilde devam edecek “ dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2019 | Tüm Hakları Saklıdır.