Kamanlı, yeniden güven tazeledi

Tüm İşçi Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı, olağan kongresini gerçekleştirdi.

Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Ali Rıza Kamanlı, dördüncü dönem için yeniden güven tazeleyerek başkan seçildi.

Divan Başkanlığına Genel Satılmış ÇALIŞKAN, yardımcılıklarına Genel Sekreter Mustafa YILMAZ, Genel Mali Sekreter Ali SELÇUK  ‘un yaptığı genel kurulda;

AMACIMIZ SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK

Emeklilerin haklarını korumak ve onların yaşamdaki refah seviyelerini yükseltmek için mücadele veren Tüm İşçi Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı, 13. Olağan Genel Kurulu’nu dernek binasında gerçekleştirdi.  Seçimde konuşma yapan başkan Kamanlı, kendisine uzun yıllardır bu görevi layık gören bütün üyelerine teşekkür etti. Kamanlı, “Bizim amacımız emeklilerin sorunlarını çözüme kavuşturmaktır” dedi.

ÜYELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Yaşam standartlarının daha iyi olması konusunda sorunların çözüm bulması gerektiğine dikkat çeken Kamanlı, “Bizim amacımız maaşlarımızın daha da iyileştirilmesi, emeklinin emeklilik baharı dediğimiz bu dönemini mutlu şekilde geçirmesidir. İnşallah yetkililer bizim sesimizi duyar ve emeklilerin toplumda yaşadığı çeşitli ekonomik sorunlara çözüm bulunmalıdır. Tüm İşçi Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak her zaman emeklilerimizin ve üyelerimizin yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstermek isteriz” şeklinde konuştu.

GENEL BAŞKAN ÇALIŞKAN’DAN TEBRİK

Kongreye katılan Tüm İşçi Emekliler Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, yeniden başkanlık görevine seçilen Başkan Kamanlı ve yönetimine başarı temennisinde bulundu. Çalışkan, “Türkiye genelinde köklü bir çınar olarak nitelendirdiğimiz emeklilerimiz, yıllardır ekonomik sorunlarla karşı karşıya. Onların özlük haklarının iyileştirilmesi ve daha refah seviyelere çıkması konusunda gereken çalışmalar yapılmalıdır” ifadesinde bulundu.

Genel Kurulda Ali Rıza KAMANLI başkanlığında Yönetim Kurulu üyeliklerine Sadık GÜNEŞ, Hacı Osman YURTOĞLU, Cafer DURUYÜREK, Vehbi İNCİ asil denetim kurulu üyeleri İbrahim GÖKTAŞ, Mürsel  YILDIZ, Tahsin ÜNAL  getirilmiştir.

Tüm yönetime başarılar dileriz.