İzmit Belediyesi Başkanı HÜRRİYET Emeklileri Mehtap turuna çıkardı

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubemiz talepleri doğrultusunda; emekliler haftası nedeniyle İzmit belediyesinin tahsis ettiği otobüs ve rehber eşliğinde İznik İlçemizin kültürel zenginliklerini yerinde gezdirmişlerdir.

04 Temmuz 2019 Perşembe günü ise Atatürk isimli gemi ile emekliler mehtap turuna çıkarılmıştır. Turda emeklilere eşlik eden Belediye Başkanı Sayın Hürriyet Kaplan “Hepimiz yıllarca şehrimize ve ülkemize hizmet ettiniz. Emeklilerimiz için her birimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu günümüzü sizlere ayırdık. Birlikte güzel günler geçirip, emekliler gününüzü kutlamak istedik. İnşallah bu buluşmalarımız artarak devam edecek, birlikte güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz. Ayrıca biz yaş hesaplarken geceleri saymıyoruz, bu sebeplerdir yaşlarımızı yarıya düşürüyoruz. Sizlerin varlığınız, tecrübe ve bilgi birikimleriniz bizim için çok değerli.’’ Diyerek tüm emeklilere sağlık mutlu ve huzur dolu bir yaşam diledi.

Her iki etkinlikte de biz emeklilere yardımcı olan başta İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma KAPLAN HÜRRİYET’e Sosyal İşler Müdürü Sinem GÜLENÇ’ e belediye çalışanlarına tüm emekliler adına teşekkür ederiz.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2019 | Tüm Hakları Saklıdır.