Adana Şubemiz 10’uncu Genel Kurulu Yaptı

02.03.2019 Cumartesi günü Seyhan Belediyesi Yeni Evlendirme salonunda yapılan genel kurulun divan başkanlığını Genel Başkanımız Satılmış ÇALIŞKAN Divan Başkanı, Yardımcılığını Genel Mali Sekreterimiz Ali SELÇUK, Genel Eğt. Ve Teş. Sekreteri Mustafa SARIOĞLU Kâtipliklerine Silifke Şube Başkanı Bedri SAPANCI ve Üye Ömer OLAŞ yapmıştır.

Adana’ daki emeklilerin katılımıyla gerçekleşen genel kurula CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen ŞEVKİN, CHP Eski Adana Milletvekili İbrahim ÖZDİŞ, Adana Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal AKAY, İyi Parti İlçe yönetiminden genel kurula katılmışlardır.

Hazuruna Konuşan Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal AKAY ‘ın Seyhan’da Emekliler için projelerini anlatan bir konuşma yaptı.

Genel Başkan ÇALIŞKAN’IN konuşmasında emeklilerin sağlık sorunları yaşadığını ve en çok sağlık hizmetinden emeklilerin ihtiyacı olduğundan ve yerel yönetimden emeklilerin beklentilerinden bahsetti.

Genel kurulda tekrardan Şube Başkanlığına Ahmet KAHRAMAN, Asil Yönetim Kurulu üyeliğine Ahmet ÜNAL, Emin KOCAMAN, Mahmut KONUK, Hasan KÜÇÜKKARATAŞ seçilmişlerdir. Denetim Kurulu Asil Üyeliklerinede Mehmet MURAT, Muhittin CANPOLAT, Metin OLAŞ seçilmişlerdir.

Güven tazeleyen başkan ve seçilen yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.