Zonguldak Şubemiz 13 Genel Kurulunu Yaptı.

25.11.2018 Pazar günü Zonguldak Şubemizin toplantı salonunda Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi UÇAR, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat TÜRKMEN, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR,  Beycuma Belediye Başkanı Vural KUNDAKÇIOĞLU, İyi Parti il Başkanı Yavuz EKMEN, CHP il Başkanı Hakkı GÜNEY, Beycuma Dernek Başkanı Hasan YAMAN, Zonguldaklılar Dernek Başkanı Necati BAŞAR, Kanatlı Hayvanlar Federasyonu Başkan Vekili Osman BAYRALI, Zonguldak Şehitler Derneği Başkanı Mustafa YORULMAZ ve Emeklilerin katılımlarıyla genel kurulu gerçekleşti.

Divan Başkanlığını Genel Başkanımız Satılmış ÇALIŞKAN’ın yaptığı Genel Kuruluda Çalışkan hazuruna “emeklilerin maaş ve sağlık olmak üzere iki sorunu olduğunu savunarak, "Maaş sorunları, biliyorsunuz bugün tavanla taban arası çok muazzam açıldı. Bugün tabanımız 900 liraya kadar düştü, tavandan da 4 bin liraya kadar emekli olanlar var. Bu kadar farklı bir uygulama haliyle huzursuzluk yaratmaktadır." diye konuştu. Konuşmasında Emeklilerin diğer talepleri hakkında da bilgilendirmiştir.

Genel Kurulumuza Katılan Misafirlerden Zonguldak Belediye Başkanı Sayın Muharrem AKDEMİR Zonguldak’ta emeklilere yapılan hizmetler hakkında kapsamlı bir konuşma yapmıştır.

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Sayın Yavuz EKMEN hitabında Emekli için partisini çalışmasını anlatmıştır.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi UÇAN konuşmasında Ak Partinin Emekliler için yaptıkları ve devam eden çalışmalar hakkında konuşmuştur.

Genel kurulda tekrar seçilen Mustafa SARIOĞLU Şube Başkanlığında yönetim kurulu üyeliklerine Hüseyin DEMİRAY, İbrahim YAVUZASLAN, Adnan KÜÇÜKVAR, Recep ALKAN seçilmiştir. Denetim kuruluna Şevki AKGÜN, Niyazi TORLAKOĞLU, Kemal BAYRAM seçilmişlerdir.

Güven tazeleyen başkan ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileriz.