Silifke Belediye Başkanı Sayın Mustafa Turgut, Derneğimiz Silifke Şubesini ziyaret etti

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Silifke Şube Başkanı Bedri Sapancı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u Dernek Başkanı Bedri Sapancı ve yönetim kurulu üyeleri karşılayarak, Turgut’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Şube Başkanımız Bedri Sapancı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz. Ziyaretleri şahsımı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı mutlu etti. Başkanımız gerçekten belediyemizin imkânları çerçevesinde başarılı hizmetler yapıyor. Kendisini tebrik ediyor ve hizmetlerinde başarılar diliyoruz’ dedi

TURGUT, ‘HER ZAMAN EMEKLİLERİMİZİN YANINDAYIZ’

Ziyarette yaptığı konuşmasında emeklilerin önemine değinen Başkan Mustafa Turgut, ‘Tek amacımız şehrimize hizmet etmek. Bu doğrultuda canla başla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın takdiri ve desteği bizim için büyük bir güç kaynağıdır. Onların desteğiyle birçok önemli hizmeti şehrimize kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Emeklilerimiz toplumumuzun kıdemlileri ve kıymetlileridir. Onlara her zaman sahip çıktık çıkmaya da devam edeceğiz. Çünkü emeklilerimiz bu memlekete fikirleriyle, alın teriyle, bilek gücüyle hizmet etmiş insanlardır. Bunun yanında zaman zaman emeklilerimizle gençlerimizi buluşturup, onların bilgi birikimlerini, sosyal ve kültürel deneyimlerini, gençlerimize yansıtmalarını sağlamalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde başarılı hizmetler yürüteceğiz. Derneğimize çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Şubemizi ziyaretlerinden dolayı Silifke Belediye Başkanı Sayın Mustafa TURGUT’a teşekkür ederiz.