ALAPLI ŞUBEMİZİN GENEL KURULUNU YAPTI

20.09.2018 Perşembe günü Alaplı Tansa düğün salonunda yapılan genel kurulun divan başkanlığını genel başkanımız Satılmış Çalışkan yapmıştır. Alaplı’ daki tüm emeklilerin katılımıyla gerçekleşen genel kurula CHP  Zonguldak Millet Vekili Deniz YAVUZYILMAZ, CHP Alaplı Belediye Başkanı Nur TEKİN, CHP Alaplı İlçe Başkanı ve yönetimi AK Parti yönetim kurulu üyesi Mehmet YAVUZ ,İyi Parti İlçe yönetiminden Halit TEKİN VE Şenol Usça  ve Genel Merkez Yönetim kurulu katılmışlardır.

Haz uruna CHP Zonguldak Millet Vekili Deniz YAVUZYILMAZ ‘ın konuşmasında kendi sininde bir emekli olduğunu  ve emeklilerin aldığı aylıkların yetersiz olduğunu hamuruna anlatmıştır.

Sanat ve Kültür Derneği Başkanı Neriman KARAKAYA ise hazuruna Emekliler Derneğinin çalışmalarının yerinde olduğunu ve de bütün emeklilerin derneklerine sahip çıkması gerektiğini dile getirdiler.

Alaplı üyelerinden Recep TUFAN ve Erol GÜNTERDE emeklilerin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini söylediler.

Son olarak Genel Başkan ÇALIŞKAN’IN konuşmasında emeklilerin sağlık sorunları yaşadığını ve en çok sağlık hizmetinden emeklilerin ihtiyacı olduğundan bahsetti.

Genel kurulda tekrardan Şube Başkanlığına Kazım UYSAL, Asil Yönetim Kurulu üyeliğine Dündar YAZGAN, Mehmet BAYSAL, Hayri MEŞE, Hasan Şenel seçilmişlerdir.

Güven tazeleyen başkan ve yönetimine  bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.