ANKARA ŞUBEMİZ 5. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI

Tüm Emek Der Ankara Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu 31.07.2018 salı günü Şube Başkanlarıve üyelerimizin katılımlarıyla yapıldı. Genel Başkanımız Sayın Satılmış Çalışkan güven tazeledi.Genel Başkanımız Sayın Satılmış Çalışkan yüce türk milletinin teveccühü ile 24.06.2018 de seçilenSayın Cumhurbaşkanımızın ve yeni başkanlık sisteminin ülkemiz ve milletimiz için hayırlaravesile olmasını diledi. Emeklilerin taleplerini iki ana başlıkda özetledi 1. İntibak sorunumuz,2.Sağlık sorunlarımız bu konuları şuana kadar olduğu gibi bundan sonrada milletvekillerimizleilgili bakanlarla ve Cumhurbaskanımızla görüşmelerimiz devam edecektir. Kongremize katılanemeklilerimize tüm şube başkalarımıza teşekkur ediyoruz. Kongremizin tüm emeklilerimize vetüm emekder camiyasına ve ülkemize milletimize hayırlar getirmesine temenni ediyor herkesesaygılar sunuyoruz şeklinde konuştu. Yeni seçilen yönetime çalışmalarında başarılar dileriz.